Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 9, Number 4 (2020-11)


Remote Sensing Monitoring of Sea Surface Temperature and Chlorophyll-a Variability in the Persian Gulf and Oman Sea: Influential Factors on Net Primary Production
پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |

The quality changes and shelf life of fast and slow frozen Scomberomorus commerson Lacepede, 1800 fillet
تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |

Morphological variation of Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) from the Namak Lake and Caspian Sea basins using traditional morphometric method
بررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضه‌های دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |

Characterization of fucoidan extracted from brown macroalgae Padina sp. and Sargassum sp.
بررسی ویژگی‌های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |

Study of changes in metallothionein concentration of ghost crab (Ocypode saratan) in Gwater and Chabahar mangrove forests in two periods of pre-monsoon and post-monsoon
بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |

Effects of the Na diformate and citric acid oral use on some skin mucosal immunity indices of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) following experimental challenge with Yersiniosis
اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخص‌های ایمنی مخاطی پوست قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of different types of chitosan on the chemical characteristics of huso fillet (Huso huso) stored in refrigerator
تاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخص‌های شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles