Journal archive for Google Scholar Robot!
Fisheries Science and Technology
علوم و فنون شیلات
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 1 (2025-2)
Effects of Different Nitrogen and Carbon Sources on Growth, Pigment Production, and Polysaccharide Content in the Halophilic Cyanobacterium Cyanothece sp.
تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp.
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the amino acid composition of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) meat protein powder using washing, thermal and pH change methods
مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the effect of solvent type on extraction efficiency, solubility and antioxidant activity of carotenoid extract from shrimp by-products
ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتیاکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of soaking oak acorn in tap water and its fermentation by bakery yeast on its biochemical analysis and in-vitro digestibility for common carp (Cyprinus carpio)
اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of adding cottonseed meal along with yeast (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) or iron-enriched yeast to diet of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) on economic justification of production, blood biochemical properties, microbial flora and histopathological status of the intestine
اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Extraction of Glycosaminoglycan from the Mixture of Head and Backbone Byproduct of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Processing Using Alkaline Solubilization Method
استخراج گلوکزآمینگلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles