دوره 8، شماره 3 - ( 1398 )                   جلد 8 شماره 3 صفحات 163-155 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nikoo M. ٍEffect of extraction temperature of gelatin from great sturgeon (Huso huso) on molecular weight distribution of peptides, amino acid composition and antioxidant activity of gelatin hydrolysates. JFST 2019; 8 (3) :155-163
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-36429-fa.html
نیکو مهدی. اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها. علوم و فنون شیلات. 1398; 8 (3) :155-163

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-36429-fa.html


دانشگاه ارومیه ، m.nikoo@urmia.ac.ir
چکیده:   (2129 مشاهده)
هدف مطالعه حاضر استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی پرورشی در درجه حرارتهای مختلف، سپس آبکافت توسط آنزیم پروتئازی آلکالاز و در نهایت سنجش دامنه وزن مولکولی پپتیدها، ترکیب اسیدآمینه و ارزیابی فعالیت ضداکسایشی آبکافت ها بوده است.
متن کامل [PDF 995 kb]   (1286 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: ترکیبات زیست فعال
دریافت: 1398/6/23 | انتشار: 1399/2/24

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.