1- شیلات
2- معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان
3- کارشناس ایستگاه تحقیقاتی شیلاتی نرمتنان بندر لنگه
چکیده: (10076 مشاهده)
تأثیر دو غلظت شوری 35 و 40 واحد در هزار بر پارامترهای تغذیهای (شاخص رودهای، مواد آلی و بازده جذب) و رفتار نقب زدن روزانه خیار دریایی، Holothuria parva، بررسی شد. برآیند کلی نتایج، اختلاف معنیداری را بین شاخص رودهای در بخشهای ابتدایی و انتهایی روده خیار دریایی در دو شوری نشان نداد، اما بیشترین میانگین میزان شاخص رودهای ، مواد آلی و بازده جذب برای شوری 40 در هزار محاسبه شد. بنابراین بهنظر میرسد این خیار دریایی در وضعیت شوری 40 در هزار نسبت به وضعیت شوری 35 در هزار دارای فعالیت تغذیهای بهتری باشد.
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی |
موضوع مقاله:
تکثیر و پرورش آبزیان دریافت: 1393/3/17 | انتشار: 1393/12/1