تأثیر دو غلظت شوری 35 و 40 واحد در هزار بر پارامترهای تغذیهای (شاخص رودهای، مواد آلی و بازده جذب) و رفتار نقب زدن روزانه خیار دریایی، Holothuria parva، بررسی شد. برآیند کلی نتایج، اختلاف معنیداری را بین شاخص رودهای در بخشهای ابتدایی و انتهایی روده خیار دریایی در دو شوری نشان نداد، اما بیشترین میانگین میزان شاخص رودهای ، مواد آلی و بازده جذب برای شوری 40 در هزار محاسبه شد. بنابراین بهنظر میرسد این خیار دریایی در وضعیت شوری 40 در هزار نسبت به وضعیت شوری 35 در هزار دارای فعالیت تغذیهای بهتری باشد.
محمدیان,آسیه , کامرانی,احسان , دباغ,عبدالرضا و رامشی,حسین . (1393). تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva. علوم و فنون شیلات, 3(4), 69-79.
MLA
محمدیان,آسیه , , کامرانی,احسان , , دباغ,عبدالرضا , و رامشی,حسین . "تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva", علوم و فنون شیلات, 3, 4, 1393, 69-79.
HARVARD
محمدیان آسیه, کامرانی احسان, دباغ عبدالرضا, رامشی حسین. (1393). 'تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva', علوم و فنون شیلات, 3(4), pp. 69-79.
CHICAGO
آسیه محمدیان, احسان کامرانی, عبدالرضا دباغ و حسین رامشی, "تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva," علوم و فنون شیلات, 3 4 (1393): 69-79,
VANCOUVER
محمدیان آسیه, کامرانی احسان, دباغ عبدالرضا, رامشی حسین. تأثیر شوری بر روی فعالیتهای تغذیهای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva. علوم و فنون شیلات, 1393; 3(4): 69-79.