You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی بهاره فتان، حسن احمدیگاولیقی
*، محمدعلی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی نسبیگوشت قرمز با گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری معصومه شیخی، نسرین چوبکار
*، عبدالرضا آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی سمیرا جعفریان، حجت الله جعفریان، محمدرضا بیواره
*چکیده -
متن کامل (PDF)
قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) محمد کاظم میرزاخانی، عبدالمحمد عابدیانکناری
*، علی معتمدزادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei مهیار زارع، صابر خدابنده
*، فریال منصف، سید سعید وشتانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال عباس زمانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی نرخهای غذادهی برای فیلماهی (Huso huso) عبدالجبار ایرانی
*، ناصر آق
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue