You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن حدیث امیری
*، بهاره شعبان پور، کاوه رحمانی فرح
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصهای رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) محمدرضا ایمان پور، زهرا روحی
*، زلیخا سلاقی، آذر بیک زاده، عبدالرحمان داودی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد سید علی جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi رقیه جعفری تراجی
*، علیرضا عالیشاهی، سید مهدی اجاق، عباس اسماعیلی ملا
چکیده -
متن کامل (PDF)
تغلیظ کشت جلبکی تتراسلمیسTetraselmis suecica) ) بهروش سانتریفیوژ و تاثیر ویتامینهای C و E بر میزان بازماندگی و شاخصهای آنالیز تقریبیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) رضا طاعتی
*، محمود محسنی، سمیه خوش سیما
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیلماهی (Huso huso) جوان میلاد عادل
*، رضا صفری، سکینه یگانه، شراره احمدوند، شیدا احمدوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH مسعود رضائی
*، مهدی عبداللهی خزاقی، علی جعفرپور خزاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز محسن کاظمی
*، بهاره شعبانپور، پرستو پورعاشوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بستهبندی مواد غذایی اکبر وجدان، سید مهدی اجاق
*، افشین عادلی، مهدی عبدالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue