You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی
بتول ادهمی *، عبدالصمد کرامت امیرکلایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ
سید ولی حسینی *، فاطمه شفائی، مرضیه کی شمس، سحر مردوخی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
سیران خانی، کورش سروی مغانلو *، احمد ایمانی، ناصر آق، رضا جلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)
بهرام فلاحتکار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda
زهرا شاهینی شمس آبادی، امیدوار فرهادیان *، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)
سیده زهرا عرب *، بهاره شعبانپور، پرستو پورعاشوری، کاوه رحمانی فرح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
سید مهدی اجاق *، شهلا علی زاده، علیرضا عالیشاهی، سید حجت میرصادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea)
سکینه غلامی، امین اوجی فرد *، ابراهیم ستوده، بابک قائدنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین
افشین فهیم *، علی اصغر خانی پور، قربان زارع گشتی، سید افشین امیری سندسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس
الهام گرمسیری *، مسعود رضائی، پروا سفری، آریا باباخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue