اطلاعیه مهم:  نویسندگان گرامی، با توجه به انتقال به سامانه جدید، با استفاده از نام کاربری قبلی و انجام فرایند بازیابی رمز عبور خود وارد سایت مجله شوید. 

نشریه علوم و فنون شیلات به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی را در بر می‌گیرد. محورهای موضوعی این نشریه شامل تکثیر و پرورش و تغذیه آبزیان، ژنتیک و بیوتکنولوژی، فرآوری محصولات شیلاتی، اکولوژی دریا، زیست‌شناسی و فیزیولوژی آبزیان، و آلودگی‌های دریایی است. این نشریه مقالات را در قالب مقاله کامل پژوهشی، مقاله مروری و مقاله کوتاه، به زبان فارسی پذیرش می‌نماید. بر اساس نامه شماره ۱۸/۳/۸۰۴۹ مورخ 1393/01/25 از دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علوم و فنون شیلات از شماره زمستان ۱۳۹۱ موفق به کسب اعتبار علمی-پژوهشی گردیده است. همچنین این نشریه در فرآیند جدید ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات کشور موفق به اخذ رتبه ب شده است. در حال حاضر، تمامی مراحل داوری و چاپ مقالات در این نشریه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

ترتیب انتشار: فصلنامه (علمی)

زبان انتشار: فارسی با خلاصه انگلیسی

سیاست داوری: هم تراز دو سو کور

نرخ پذیرش مقالات: پنجاه درصد

وضعیت انتشار: دسترسی آزاد به تمام مقالات  

 

 مطابق با آیین‌نامه نشریات علمی کشور، مصوب 1398/02/02 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با هدف صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و همچنین پیشگیری از انتشار مقالات تکراری، از تاریخ مذکور نشریه از نرم‌افزار مشابه‌یاب سیناوب برای بررسی اصالت مقالات استفاده می‌نماید.

 

 
 
 

 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

سردبیر
مدیر مسئول
مدیر اجرایی

دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

  • رشد
  • خلیج فارس
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • فلزات سنگین
  • کپور معمولی
  • دریای خزر
  • سوریمی
  • استرس
  • ایمنی
  • قزل آلای رنگین کمان
  • دریای عمان
  • میگوی سفید غربی
  • تاسماهی سیبری
  • ماهی
  • تغذیه
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • روغن ماهی
  • کبد
  • ترکیب لاشه
  • کورتیزول
  • ماندگاری
  • تولیدمثل
  • پروبیوتیک
  • ماهی سفید
  • گلوکز
  • ماهیان خاویاری
  • اسید چرب
  • آبشش
  • پروتئین ایزوله
  • شاخص‌های خونی
  • پروتئین
  • شاخص‌های رشد
  • کیتوزان
  • استرلیاد
  • کیلکای معمولی
  • اسپیرولینا
  • آلودگی
  • شیلات
  • آبزی‌پروری
  • سن
  • زمان ماندگاری
  • ترکیبات فنولی
  • آنتی اکسیدان
  • برگر ماهی
  • فراسنجه‌های خونی
  • کپور نقره ای
  • شوری
  • ایران
  • ترکیب بدن
  • هیدرولیز آنزیمی
  • استخراج
  • استان هرمزگان
  • فیل ماهی
  • آنتی‌اکسیدان
  • فیل‌ماهی
  • لیزوزیم
  • غنی سازی
  • تغییر pH
  • زئولیت
  • ویتامین C
  • خون
  • کپور نقره‌ای
  • عملکرد رشد
  • میگوی وانامی
  • فوکوئیدان
  • چربی
  • نگهداری
  • ماهی آزاد دریای خزر
  • اسیدآمینه
  • Nizamuddinia zanardinii
  • درجه حرارت
  • پلی ساکارید
  • خلیج‌فارس
  • ماهی کپور معمولی
  • انجماد
  • پارامترهای رشد
  • بازاریابی
  • قزل‌آلای رنگین کمان
  • تاسماهی ایرانی
  • آلکالاز
  • خلیج‌فارس و دریای عمان
  • مالاتیون
  • پروتئاز
  • پروتئین هیدرولیزشده
  • روتیفر
  • خاصیت ضداکسیدانی
  • کیفیت
  • شبکه غذایی
  • جیوه
  • تنش شوری
  • ژلاتین
  • بازماندگی
  • بافت
  • حرا
  • ویتامین E
  • لارو
  • تالاب انزلی
  • اینولین
  • ماهی خاویاری
  • هیستوپاتولوژیک
  • پپتید زیست‌فعال
  • خواص کارکردی
  • ضد دیابتی
  • رسوبات
  • کپور سرگنده
  • آنزیم های کبدی
  • جایگزینی پودر ماهی
  • SEM
  • فیش فینگر
  • تراکم
  • کلروفیلa
  • دستگاه گوارش
  • ماهی کیلکا
  • پوشش خوراکی
  • کتیرا
  • پساب
  • سنگسر معمولی
  • تنوع ژنتیکی
  • زیستگاه مصنوعی
  • آنزیم
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • کارایی تغذیه
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • اکسیداسیون چربی
  • شستشو
  • پروتئین هیدرولیز شده
  • قزل آلا
  • اسید اسکوربیک
  • فعالیت ضداکسیدانی
  • جایگزینی
  • قشم
  • آنالیز خوشه‌ای
  • هرمزگان
  • بیوفلاک
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
  • ماهی قزل‌آلا
  • پربیوتیک
  • کپور
  • خون‌شناسی
  • پودر سوریمی
  • نانوذرات
  • پروتئین آب پنیر
  • نگهداری در یخچال
  • مازندران
  • کپور علفخوار
  • خلیج چابهار
  • میکروبیوتای روده
  • کپور ماهیان
  • ناگت ماهی
  • تاس‌ماهی سیبری
  • غلظت کلروفیل a
  • تغییرات کیفی
  • آستازانتین
  • اسیدهای چرب امگا 3
  • تنوع زیستی
  • دما
  • پروفایل اسید چرب
  • دیازینون
  • ماهی کلمه
  • زی‌توده سرپا
  • سرانه مصرف
  • شدت نور
  • اسیدهای آمینه
  • پودر ماهی
  • فیلم
  • هماوری
  • ارزیابی حسی
  • بیوپلیمر
  • زیست توده
  • ایزوتوپ‌های پایدار
  • مانگرو
  • بسته‌بندی موادغذایی
  • عصاره گیاهی
  • پاستا
  • تراکم ذخیره‌سازی
  • مودیس
  • آنتوسیانین
  • پروتئین آبکافت‌شده
  • فیتوپلانکتون
  • ماهی سیم
  • پرورش ماهی درقفس
  • وزن مولکولی
  • DPPH
  • Carcharhinus sorrah
  • اکوسیستم ساحلی
  • بسته‌بندی
  • پروتئین ایزوله ماهی
  • ماهی کپور نقره ای
  • ژلاتین ماهی
  • نمک
  • تیلاپیا
  • ریخت‌سنجی
  • فاکتورهای رشد
  • جلبک قهوه ای
  • ضد اکسایشی
  • آستاگزانتین
  • فعالیت ضد اکسیدانی
  • کوتر ساده
  • شاخص تنوع
  • نرخ رشد