You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگی های زیست فعالی فراکسیون های پپتیدی حاصل از هیدرولیز آنزیمی ماهی پنجزاری باله نارنجی (Leiognathus bindus) لیلا رمضان زاده، سید فخرالدین حسینی
*، بهروز اکبری آدرگانی، رضا حسن ساجدی، آنان یامور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال تارا زارعی، مسعود رضائی
*، نادر بهرامی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بازسازی محصولات مفقوده کلروفیل a مودیس با استفاده از الگوریتم DINEOF در نرم افزارR : مطالعه موردی خلیج فارسی و دریای عمان مریم کریمیان، امید بیرقدار کشکولی
*، رضا مدرس، سعید پورمنافی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگیهای ضداکسایشی فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه ای Nizamuddinia zanardinii نفیسه سادات موسوی، مهدی طبرسا
*، حسن احمدی گاولیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی انگلهای کرمی دستگاه گوارش ماهی کفشک گرد صید شده در سواحل بندر عباس کرانه پریزاده، عبدالحسین دلیمی اصل
*چکیده -
متن کامل (PDF)
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی در بروز بعضی از بیماری های ویروسی خاص در برخی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کشور عیسی شریف پور
*، رامین پورزاهدی، ابوالفضل سپهداری، شاپور کاکولکی، سلطنت نجار لشگری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات یونی و بیوشیمیایی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler, 1877) تغذیه شده با مکملهای ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا و اثر آن بر مدت زمان تحرک اسپرم فراز پنجوینی، کوروش سروی مغانلو
*، راحله طهماسبی، احمد ایمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue