You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر شدت نور بر شاخص های تولیدمثلی آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) طی هفته های متوالی پرورش در سیستم نیمه-متراکم ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی
*، شیما مسعودی اصیل
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای پخت بر روی ویژگیهای فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) سید علی جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) محمد حسین پور
*، ولی اله جعفری، عبدالمجید حاجی مرادلو، عباسعلی زنده بودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضمپذیری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) الهام دهقان
*، عبدالصمد کرامت امیر کلائی، حسین اورجی، خسرو جانی خلیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعهی موردی: قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) حسن صفی یاری
*، محمد حسن گرامی، عبد العباس جعفری، مرضیه موسوی نسب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال سپیده فرعلیزاده
*، اسحق زکی پور رحیم آبادی، علی اصغر خانی پور، یزدان مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصارهی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو نرگس محمدی
*، سیسد مهدی اجاق، آریا باباخانی لشکان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری دریخچال حجت میرصادقی
*، علیرضا عالیشاهی، بهاره شعبانپور، رضا صفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) مریم نصراله پورمقدم
*، هادی پورباقر، سهیل ایگدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ساختار رادولا در دو گونه شکمپای خلیجفارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae) مینا عیسی پور، سید جعفر سیف آبادی
*، بهنام دقوقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue