ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره 4، شماره 4 - ( 1394 )
اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماریزای Vibrio campbellii
ص. 17-1
نصراله احمدی فرد
*
،
امیر توکمه چی
،
مسعود مهرابی
چکیده
(10170 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3431 دریافت)
اثرنگهداری ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی
ص. 34-19
حدیث امیری
*
،
بهاره شعبان پور
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(9786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6529 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت
ص. 50-35
سیده صدیقه بابایی
*
،
عبدالمحمد عابدیان کناری
،
مهدی هدایتی
،
محمد علی یزدانی ساداتی
چکیده
(11141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3458 دریافت)
تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیمهای سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
ص. 63-51
عباس زمانی
*
چکیده
(11434 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5783 دریافت)
چرخه زندگی اسکویید دمکوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخمریزی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 73-65
حسن ساربان
*
چکیده
(8970 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3076 دریافت)
ساختار ژنتیکی سویههای مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهوارهای
ص. 90-75
سید ایمان فاضل
،
غلامرضا داشاب
*
،
مهدی وفای واله
چکیده
(10795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2894 دریافت)
تأثیر افزودن صمغهای کربوکسیمتیل سلولز و کتیرا بر ویژگیهای بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده
ص. 107-91
سحر موسوی
،
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(9905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3632 دریافت)
تأثیر یخ ازندار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری
ص. 120-109
روزیتا میان
،
مسعود رضائی
*
،
محمد صدیق مرتضوی
چکیده
(8575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3257 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخکردن سریع، نگهداری بهصورت منجمد و سرخکردن نهایی
ص. 133-121
اسحق زکی پور رحیم آبادی
*
،
خدیجه نورزایی
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
چکیده
(10346 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2945 دریافت)
تأثیردورههای گرسنگی برشاخصهای خونی استرس درتاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
ص. 147-135
مهتاب یارمحمدی
*
،
محمد پورکاظمی
،
رضوان اله کاظمی
،
محمد حسن زاده صابر
،
محمد علی یزدانی
چکیده
(9276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3263 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 144