ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره ۴، شماره ۴ - ( ۱۳۹۴ )
اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماریزای Vibrio campbellii
ص. ۱۷-۱
نصراله احمدی فرد
*
،
امیر توکمه چی
،
مسعود مهرابی
چکیده
(۱۰۶۰۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۹ دریافت)
اثرنگهداری ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی
ص. ۳۴-۱۹
حدیث امیری
*
،
بهاره شعبان پور
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(۱۰۲۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۸۰۸ دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت
ص. ۵۰-۳۵
سیده صدیقه بابایی
*
،
عبدالمحمد عابدیان کناری
،
مهدی هدایتی
،
محمد علی یزدانی ساداتی
چکیده
(۱۱۶۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۹۷ دریافت)
تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیمهای سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
ص. ۶۳-۵۱
عباس زمانی
*
چکیده
(۱۱۹۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۰۳۱ دریافت)
چرخه زندگی اسکویید دمکوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخمریزی در شرایط آزمایشگاهی
ص. ۷۳-۶۵
حسن ساربان
*
چکیده
(۹۳۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۷۶ دریافت)
ساختار ژنتیکی سویههای مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهوارهای
ص. ۹۰-۷۵
سید ایمان فاضل
،
غلامرضا داشاب
*
،
مهدی وفای واله
چکیده
(۱۱۲۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۱۲ دریافت)
تأثیر افزودن صمغهای کربوکسیمتیل سلولز و کتیرا بر ویژگیهای بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده
ص. ۱۰۷-۹۱
سحر موسوی
،
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(۱۰۳۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۶۰ دریافت)
تأثیر یخ ازندار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری
ص. ۱۲۰-۱۰۹
روزیتا میان
،
مسعود رضائی
*
،
محمد صدیق مرتضوی
چکیده
(۹۰۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۱ دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخکردن سریع، نگهداری بهصورت منجمد و سرخکردن نهایی
ص. ۱۳۳-۱۲۱
اسحق زکی پور رحیم آبادی
*
،
خدیجه نورزایی
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
چکیده
(۱۰۸۴۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۶۴ دریافت)
تأثیردورههای گرسنگی برشاخصهای خونی استرس درتاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
ص. ۱۴۷-۱۳۵
مهتاب یارمحمدی
*
،
محمد پورکاظمی
،
رضوان اله کاظمی
،
محمد حسن زاده صابر
،
محمد علی یزدانی
چکیده
(۹۷۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۰۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 144