علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

دوره و شماره: دوره 7، شماره 1 - شماره پیاپی 21، زمستان 1396 
تعداد مقالات: 10

خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی

صفحه 17-23

آذین صفار شرق؛ اسحق زکی‌پور رحیم آبادی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ فرزاد غیبی

شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال

صفحه 41-48

فریده بخشی؛ کاوه رحمانی فرح؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی

ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز

صفحه 49-55

اسماعیل عبداله زاده؛ سید مهدی اجاق؛ هدایت حسینی؛ عزت الله قائمی؛ غلامرضا ایراجیان

فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی

صفحه 57-64

مینا اسمعیلی خاریکی؛ مسعود رضایی؛ صابر خدابنده؛ علی معتمدزادگان

رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان

صفحه 65-69

مازیار یحیوی؛ لاله پریشانی حیدرپور؛ عیسی کمالی