Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 4, Number 3 (2015-12)


Preparation and characterization of the physical and mechanical properties of agar/fish gelatin bilayer films for food packaging
ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physical properties of nanocomposite films produced by fish myofibrillar protein reinforced with nanofibrillated cellulose
بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Gel forming and pysico-chemical properties of protein recovered form whole and gutted common kilka (Clupeonella cultriventris)
ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of a dietary prebiotic (GroBiotic®-A) on growth performance, hematological, biochemical and immunological parameters of juvenile beluga (Huso huso)
تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of different sources and levels of carbohydrate (glucose and corn starch) on feed efficiency and carcass composition of juvenile Siberian sturgeon (Acipenser baerii)
تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Concentration of Tetraselmis suecica cultured algae by centrifugation and effects of vitamins E and C on its shelf life and proximate analysis index
تغلیظ کشت جلبکی تتراسلمیسTetraselmis suecica) ) به‌روش سانتریفیوژ و تاثیر ویتامین‌های C و E بر میزان بازماندگی و شاخص‌های آنالیز تقریبی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Protein hydrolysates from viscera of cultured Siberian sturgeon (Acipenser baerii) and its use for bacterial (Salmonella typhi) culture medium
تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A comparative study on physiochemical characteristics of mince and surimi prepared from common carp (Cyprinus carpio) during frozen storage
مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Primalac probiotic on growth indices, blood biochemical parameters, survival and resistance to salinity stress in Cyprinus carpio fingerlings
اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of ice storage duration of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of its surimi powder
اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles