You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تاثیر غلظتهای تحت حاد نانو ذرات اکسید مس بر بافت آبشش و برخی از فاکتورهای خونشناسی ماهی کلمه (Rutilus rutilus) حسن صحرایی
*، ساناز عالیه، حامد رائیجی، سیدعلی اکبر هدایتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) فاطمه السادات طاهرین، داریوش خادمی شورمستی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقادیر خرید میگو در بازار و رابطه میزان مصرف با برخی از ویژگی های جمعیت شناختی سهیل ریحانی پول، افشین عادلی، علیرضا عالیشاهی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگی های ضداکسایشی و مهار کنندگی فعالیت آلفا آمیلازی فوکوئیدان و آلژینات جلبک قهوه ای Padina pavonica در مقایسه با پلی ساکاریدهای خاکشیر و رازیانه سعید خواجوی، مهدی طبرسا
*، حسن احمدیگاولیقی، مسعود رضائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرجایگزینی کلریدسدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت تغذیه ای و ارزیابی حسی در سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) بهروز محمدزاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات شیمیایی و ارزیابی حسی فیله فیل ماهی(Huso huso) فرشته اورعی، مائده طالبی، سید محمد جلیل ذریه زهرا
*، رضا صفری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف سکینه کاظمی، احمد قره خانی
*، امیر توکمه چی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue