علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

دوره و شماره: دوره 13، شماره 1 - شماره پیاپی 45، زمستان 1402 
تعداد مقالات: 10

غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره ای و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط

صفحه 412-426

سید حسن جلیلی؛ مهدی آل بوفتیله؛ حسن اکبری؛ فرشته خدابنده؛ یزدان مرادی؛ معصومه رهنما سنگاچینی؛ مینا سیف زاده؛ اسماعیل صفری

بررسی تاثیر اسپیرولینا و گل همیشه‌بهار بر شاخص‌های رشد، ایمنی و مقدار آستاگزانتین در بافت گورخرماهی (Danio rerio)

صفحه 442-454

ام البنین سالاری؛ فلورا محمدی زاده؛ امیرهوشنگ بحری؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی

ساخت و توصیف فیلم‌های زیست کامپوزیت بر پایه کیتوزان/نشاسته جهت اهداف بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 502-521

حسین نورانی؛ سید مهدی اجاق؛ مسعود رضائی؛ علیرضا عالیشاهی؛ جابر قادری