Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 6, Number 3 (2017-12)


Determination of Antioxidant activities of two red algae (Hypnea hamulosa and Gracilaria corticata) from Persian Gulf
تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Improved sensory properties and Shelf life of burger made from silver carp (Hypophthalmicthys molitrix) with using pectin
ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Growth performance, feed utilization, diet stability and apparent digestibility in white leg shrimp (Litopenaeus vannamii) fed with different levels of Gracilaria pygmaea
عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of diets containing astaxanthin and ascorbic acid on the Oxidative rancidity and sensory assessment of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during refrigerated storage
اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of different levels of fat and partial substitution of NaCl with KCl on quality and shelf life of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) sausage
اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Combine effects of temperature and photoperiod on the ascorbic acid of green algae Scenedesmus quadricauda
اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Efficacy of MS-222 and tobacco extract and their effect on physiological changes in juvenile Sterlet (Acipenser ruthenus)
کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of dietary yeast cell wall (Saccharomyces cerevisiae) and cinnamon essential oil (Cinnamomum verum) supplementation on growth indices, blood biochemstry and innate immunity of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerlings
اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of different cooking methods on the nutritional and organoleptic properties of consolidated fish burger (Kilka-Chicken)
تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of emulsifier on growth performane, blood factors and body composition in rainbow trout (Onchorhyncus mykiss) fed fat powder
اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles