Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 8, Number 2 (2019-5)


Optimization of feeding rates for Beluga sturgeon (Huso huso)
بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Assessment of spearmint (Mentha spicata L.) extract effect on chemical and bacterial quality of Common kilka (Clupeonella cultriventris) surimi during short term storage in refrigerator
بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Histological and sodium - potassium pump immunolocalization in the intestine of the shrimp Litopenaeus vannamei
بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of apparent protein and amino acids digestibility of some animal and plant proteins in Siberian sturgeon (Acipenser baerii, Brandt 1869) diet
قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of probiotic protexin on some hematological parameters of Common carp juvenile (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) before and after long-distance transportation in plastic baggage
تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of the Effect of Replacing Red Meat with Cyprinus carpio Meat on Physicochemical and Textural Properties of Non-Fermented Sausage
بررسی اثر جایگزینی نسبی‌گوشت قرمز با گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Molecular Weight of Isolated Protein Hydrolysate from Sardinella sindensis Obtained Using Pancratin on the Anti-Oxidative and Anti-Diabetic Properties
تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles