Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 4, Number 1 (2015-6)


Structure of radula in two gastropod species of the Persian Gulf, Conomurex persicus (Strombidae) and Mauritia grayana (Cypraeidae)
ساختار رادولا در دو گونه شکم‌پای خلیج‌فارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of temperature and salinity on the toxicity of cypermethrin on the liver tissue of zebra fish(Aphanius sophiae)
تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of salt and water temperature processing on qualitative changes in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) roe during refrigerator storage
اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of oxidative stability of fish oil using Dorema auchri hydroethanolic extract:under microwave heating
بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of partial replacement of NaCl by KCl on sensory and microbial properties of hot smoked kilka (Clupeonella cultriventris caspia) during storage in refrigerator
بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Chemical-morphological relationships of rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, computed by machine vision
سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of body weight and different level of feeding on growth performance, carcass composition and digestibility of rainbow trout (Oncorhynchu smykiss)
تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of probio-enzyme on digestive enzyme activity of whiteleg shrimp, Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)
تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Different Cooking Methods on Physical Properties and Sensory Evaluation of Rainbow Trout Fillets (Oncorhychus mykiss)
تأثیر روش‌های پخت بر روی ویژگی‌های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of light intensities on reproductive parameters in Artemia urmiana during rearing period
تاثیر شدت نور بر شاخص های تولیدمثلی آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) طی هفته های متوالی پرورش در سیستم نیمه-متراکم
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles