Journal archive for Google Scholar Robot!
Fisheries Science and Technology
علوم و فنون شیلات
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 9, Number 3 (2020-8)
Comparative Level of Heavy metals and Some Chemical Properties of Different Tissues of Aras Dam Astacus leptoductylus
مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of magnetized water on blood biochemical parameters of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
تاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preparation and characterization of drug delivery system based on biodegradable polymer polycaprolactone (PCL) and hydrogel from beluga (Husohuso) cartilage
تهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Estimation of growth and mortality parameters and length-weight relationship of Barilius mesopotamicus Berg, 1932 populations in Iran
برآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of fucoidan on growth and fatty acid profile in rainbow trout, (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792)
تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Extraction of brown alga Sargassum angustifolium and evaluation of its phlorotannin compounds and antioxidant properties
عصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles