Journal archive for Google Scholar Robot!
Fisheries Science and Technology
علوم و فنون شیلات
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 2 (2022-5)
Evaluation of ionic and biochemical changes in ovarian fluid of Caspian brown trout (Salmo trutta caspius Kessler, 1877) broodstock fed with vitamin C, astaxanthin and soybean lecithin supplements and its effect on sperm motility
بررسی تغییرات یونی و بیوشیمیایی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler, 1877) تغذیه شده با مکملهای ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا و اثر آن بر مدت زمان تحرک اسپرم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Monitoring and evaluation of environmental and managerial risk factors in incidence of some specific viral diseases in some Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) propagation and breeding farms in Iran
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی در بروز بعضی از بیماری های ویروسی خاص در برخی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کشور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A survey on gastrointestinal helminths of Euryglossa orientalis in Bandar Abbas coast
بررسی انگلهای کرمی دستگاه گوارش ماهی کفشک گرد صید شده در سواحل بندر عباس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of relationship between molecular weight and antioxidant properties of hydrolyzed fucoidan from brown seaweed Nizamuddinia zanardinii
ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگیهای ضداکسایشی فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه ای Nizamuddinia zanardinii
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Reconstruction of MODIS chlorophyll a products using DINEOF algorithm in R software: A case study of the Persian Gulf and Oman Sea
بازسازی محصولات مفقوده کلروفیل a مودیس با استفاده از الگوریتم DINEOF در نرم افزارR : مطالعه موردی خلیج فارسی و دریای عمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract of Watercress on the shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet at refrigerator temperature
بررسی خواص ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اتانولی گیاه آب تره بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of bioactive properties of peptide fractions from enzymatic hydrolysis of orangefin ponyfish (Leiognathus bindus)
ارزیابی ویژگی های زیست فعالی فراکسیون های پپتیدی حاصل از هیدرولیز آنزیمی ماهی پنجزاری باله نارنجی (Leiognathus bindus)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles