علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

اطلاعیه مهم:  نویسندگان گرامی، با توجه به انتقال به سامانه جدید، با استفاده از نام کاربری قبلی و انجام فرایند بازیابی رمز عبور خود وارد سایت مجله شوید. 

نشریه علوم و فنون شیلات به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی را در بر می‌گیرد. محورهای موضوعی این نشریه شامل تکثیر و پرورش و تغذیه آبزیان، ژنتیک و بیوتکنولوژی، فرآوری محصولات شیلاتی، اکولوژی دریا، زیست‌شناسی و فیزیولوژی آبزیان، و آلودگی‌های دریایی است. این نشریه مقالات را در قالب مقاله کامل پژوهشی، مقاله مروری و مقاله کوتاه، به زبان فارسی پذیرش می‌نماید. بر اساس نامه شماره ۱۸/۳/۸۰۴۹ مورخ 1393/01/25 از دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علوم و فنون شیلات از شماره زمستان ۱۳۹۱ موفق به کسب اعتبار علمی-پژوهشی گردیده است. همچنین این نشریه در فرآیند جدید ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات کشور موفق به اخذ رتبه ب شده است. در حال حاضر، تمامی مراحل داوری و چاپ مقالات در این نشریه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

ترتیب انتشار: فصلنامه (علمی)

زبان انتشار: فارسی با خلاصه انگلیسی

سیاست داوری: هم تراز دو سو کور

نرخ پذیرش مقالات: پنجاه درصد

وضعیت انتشار: دسترسی آزاد به تمام مقالات  

 

 مطابق با آیین‌نامه نشریات علمی کشور، مصوب 1398/02/02 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با هدف صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و همچنین پیشگیری از انتشار مقالات تکراری، از تاریخ مذکور نشریه از نرم‌افزار مشابه‌یاب سیناوب برای بررسی اصالت مقالات استفاده می‌نماید.

 

 
 
 

 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

سردبیر
مدیر مسئول
مدیر اجرایی

دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

  • رشد
  • خلیج فارس
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • فلزات سنگین
  • دریای خزر
  • کپور معمولی
  • سوریمی
  • قزل آلای رنگین کمان
  • ایمنی
  • دریای عمان
  • استرس
  • میگوی سفید غربی
  • تاسماهی سیبری
  • کبد
  • روغن ماهی
  • کورتیزول
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • ترکیب لاشه
  • تغذیه
  • ماهی
  • گلوکز
  • ماندگاری
  • پروبیوتیک
  • پروتئین
  • اسید چرب
  • ماهیان خاویاری
  • کیتوزان
  • ماهی سفید
  • تولیدمثل
  • شاخص‌های خونی
  • شاخص‌های رشد
  • پروتئین ایزوله
  • آبشش
  • استرلیاد
  • کیلکای معمولی
  • شیلات
  • آلودگی
  • آبزی‌پروری
  • استخراج
  • اسپیرولینا
  • ایران
  • فراسنجه‌های خونی
  • شوری
  • ترکیبات فنولی
  • فیل ماهی
  • آنتی اکسیدان
  • برگر ماهی
  • کپور نقره ای
  • سن
  • زمان ماندگاری
  • هیدرولیز آنزیمی
  • ترکیب بدن
  • استان هرمزگان
  • آنتی‌اکسیدان
  • فیل‌ماهی
  • لیزوزیم
  • غنی سازی
  • ویتامین C
  • تغییر pH
  • زئولیت
  • خون
  • کپور نقره‌ای
  • عملکرد رشد
  • چربی
  • شبکه غذایی
  • روتیفر
  • خاصیت ضداکسیدانی
  • آلکالاز
  • ویتامین E
  • بازاریابی
  • خلیج‌فارس
  • ماهی کپور معمولی
  • پروتئین هیدرولیزشده
  • خلیج‌فارس و دریای عمان
  • انجماد
  • پروتئاز
  • قزل‌آلای رنگین کمان
  • پلی ساکارید
  • درجه حرارت
  • اسیدآمینه
  • مالاتیون
  • تاسماهی ایرانی
  • پارامترهای رشد
  • ماهی آزاد دریای خزر
  • جیوه
  • کیفیت
  • میگوی وانامی
  • تنش شوری
  • نگهداری
  • Nizamuddinia zanardinii
  • بازماندگی
  • ژلاتین
  • لارو
  • فوکوئیدان
  • بافت
  • حرا
  • تالاب انزلی
  • اینولین
  • ماهی خاویاری
  • هیستوپاتولوژیک
  • پپتید زیست‌فعال
  • خواص کارکردی
  • ضد دیابتی
  • رسوبات
  • کپور سرگنده
  • آنزیم های کبدی
  • جایگزینی پودر ماهی
  • SEM
  • فیش فینگر
  • تراکم
  • کلروفیلa
  • کتیرا
  • ماهی کیلکا
  • پوشش خوراکی
  • دستگاه گوارش
  • پساب
  • سنگسر معمولی
  • تنوع ژنتیکی
  • زیستگاه مصنوعی
  • آنزیم
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • کارایی تغذیه
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • اکسیداسیون چربی
  • شستشو
  • پروتئین هیدرولیز شده
  • قزل آلا
  • اسید اسکوربیک
  • فعالیت ضداکسیدانی
  • جایگزینی
  • غذای زنده
  • قشم
  • آنالیز خوشه‌ای
  • هرمزگان
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
  • ژلاتین ماهی
  • پربیوتیک
  • ماهی قزل‌آلا
  • نگهداری در یخچال
  • خون‌شناسی
  • پروتئین آب پنیر
  • پروتئین آبکافت‌شده
  • نانوذرات
  • کپور
  • پروفایل اسید چرب
  • خلیج چابهار
  • عصاره گیاهی
  • تاس‌ماهی سیبری
  • میکروبیوتای روده
  • ناگت ماهی
  • دما
  • غلظت کلروفیل a
  • کپور ماهیان
  • تغییرات کیفی
  • ارزیابی حسی
  • سرانه مصرف
  • تنوع زیستی
  • زیست توده
  • ماهی کلمه
  • شدت نور
  • دیازینون
  • بیوپلیمر
  • پودر ماهی
  • هماوری
  • اسیدهای آمینه
  • فیلم
  • زی‌توده سرپا
  • شاخص رشد
  • ایزوتوپ‌های پایدار
  • بسته‌بندی موادغذایی
  • مانگرو
  • کپور علفخوار
  • مازندران
  • پاستا
  • ماهی سیم
  • مودیس
  • تراکم ذخیره‌سازی
  • پودر سوریمی
  • فیتوپلانکتون
  • آستازانتین
  • پرورش ماهی درقفس
  • وزن مولکولی
  • Carcharhinus sorrah
  • DPPH
  • ماهی کپور نقره ای
  • بسته‌بندی
  • ریخت‌سنجی
  • بیوفلاک
  • پروتئین ایزوله ماهی
  • نمک
  • اکوسیستم ساحلی
  • کلیه
  • ضد اکسایشی
  • جلبک قهوه ای
  • آستاگزانتین
  • فاکتورهای رشد
  • فعالیت ضد اکسیدانی
  • کوتر ساده
  • بیان ژن
  • نرخ رشد