علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

اطلاعیه مهم:  نویسندگان گرامی، با توجه به انتقال به سامانه جدید، با استفاده از نام کاربری قبلی و انجام فرایند بازیابی رمز عبور خود وارد سایت مجله شوید. 

نشریه علوم و فنون شیلات به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی را در بر می‌گیرد. محورهای موضوعی این نشریه شامل تکثیر و پرورش و تغذیه آبزیان، ژنتیک و بیوتکنولوژی، فرآوری محصولات شیلاتی، اکولوژی دریا، زیست‌شناسی و فیزیولوژی آبزیان، و آلودگی‌های دریایی است. این نشریه مقالات را در قالب مقاله کامل پژوهشی، مقاله مروری و مقاله کوتاه، به زبان فارسی پذیرش می‌نماید. بر اساس نامه شماره ۱۸/۳/۸۰۴۹ مورخ 1393/01/25 از دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علوم و فنون شیلات از شماره زمستان ۱۳۹۱ موفق به کسب اعتبار علمی-پژوهشی گردیده است. همچنین این نشریه در فرآیند جدید ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات کشور موفق به اخذ رتبه ب شده است. در حال حاضر، تمامی مراحل داوری و چاپ مقالات در این نشریه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

ترتیب انتشار: فصلنامه (علمی)

زبان انتشار: فارسی با خلاصه انگلیسی

سیاست داوری: هم تراز دو سو کور

نرخ پذیرش مقالات: پنجاه درصد

وضعیت انتشار: دسترسی آزاد به تمام مقالات  

 

 مطابق با آیین‌نامه نشریات علمی کشور، مصوب 1398/02/02 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با هدف صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و همچنین پیشگیری از انتشار مقالات تکراری، از تاریخ مذکور نشریه از نرم‌افزار مشابه‌یاب سیناوب برای بررسی اصالت مقالات استفاده می‌نماید.

 

 
 
 

 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

سردبیر
مدیر مسئول
مدیر اجرایی

دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

  • رشد
  • خلیج فارس
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • فلزات سنگین
  • دریای خزر
  • کپور معمولی
  • سوریمی
  • استرس
  • ایمنی
  • قزل آلای رنگین کمان
  • دریای عمان
  • تاسماهی سیبری
  • میگوی سفید غربی
  • ماهی
  • کورتیزول
  • تغذیه
  • کبد
  • ترکیب لاشه
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • روغن ماهی
  • آبشش
  • ماندگاری
  • تولیدمثل
  • گلوکز
  • ماهیان خاویاری
  • کیتوزان
  • پروتئین ایزوله
  • شاخص‌های خونی
  • اسید چرب
  • ماهی سفید
  • پروتئین
  • پروبیوتیک
  • شاخص‌های رشد
  • استرلیاد
  • کیلکای معمولی
  • شیلات
  • آلودگی
  • آبزی‌پروری
  • استخراج
  • فیل ماهی
  • اسپیرولینا
  • زمان ماندگاری
  • ایران
  • فراسنجه‌های خونی
  • آنتی اکسیدان
  • کپور نقره ای
  • شوری
  • برگر ماهی
  • سن
  • هیدرولیز آنزیمی
  • استان هرمزگان
  • ترکیب بدن
  • ترکیبات فنولی
  • آنتی‌اکسیدان
  • فیل‌ماهی
  • لیزوزیم
  • غنی سازی
  • ویتامین C
  • تغییر pH
  • زئولیت
  • خون
  • کپور نقره‌ای
  • عملکرد رشد
  • شبکه غذایی
  • میگوی وانامی
  • چربی
  • نگهداری
  • ماهی آزاد دریای خزر
  • روتیفر
  • درجه حرارت
  • کیفیت
  • آلکالاز
  • خلیج‌فارس
  • ماهی کپور معمولی
  • انجماد
  • قزل‌آلای رنگین کمان
  • بازاریابی
  • پارامترهای رشد
  • پلی ساکارید
  • تاسماهی ایرانی
  • خلیج‌فارس و دریای عمان
  • مالاتیون
  • ویتامین E
  • Nizamuddinia zanardinii
  • خاصیت ضداکسیدانی
  • فوکوئیدان
  • تنش شوری
  • جیوه
  • حرا
  • اسیدآمینه
  • لارو
  • بازماندگی
  • ژلاتین
  • بافت
  • پروتئاز
  • پروتئین هیدرولیزشده
  • تالاب انزلی
  • اینولین
  • ماهی خاویاری
  • هیستوپاتولوژیک
  • پپتید زیست‌فعال
  • خواص کارکردی
  • ضد دیابتی
  • رسوبات
  • کپور سرگنده
  • آنزیم های کبدی
  • جایگزینی پودر ماهی
  • SEM
  • فیش فینگر
  • تراکم
  • کلروفیلa
  • کتیرا
  • پوشش خوراکی
  • ماهی کیلکا
  • دستگاه گوارش
  • پساب
  • سنگسر معمولی
  • تنوع ژنتیکی
  • زیستگاه مصنوعی
  • آنزیم
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • کارایی تغذیه
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • اکسیداسیون چربی
  • شستشو
  • پروتئین هیدرولیز شده
  • قزل آلا
  • اسید اسکوربیک
  • فعالیت ضداکسیدانی
  • جایگزینی
  • قشم
  • آنالیز خوشه‌ای
  • هرمزگان
  • بیوفلاک
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
  • ماهی قزل‌آلا
  • پربیوتیک
  • کپور
  • خون‌شناسی
  • پودر سوریمی
  • نانوذرات
  • پروتئین آب پنیر
  • نگهداری در یخچال
  • مازندران
  • کپور علفخوار
  • خلیج چابهار
  • میکروبیوتای روده
  • تنوع زیستی
  • ناگت ماهی
  • تاس‌ماهی سیبری
  • غلظت کلروفیل a
  • تغییرات کیفی
  • شاخص رشد
  • اسیدهای چرب امگا 3
  • کپور ماهیان
  • دما
  • پروفایل اسید چرب
  • ماهی کلمه
  • دیازینون
  • آستازانتین
  • سرانه مصرف
  • زی‌توده سرپا
  • شدت نور
  • اسیدهای آمینه
  • هماوری
  • فیلم
  • پودر ماهی
  • ارزیابی حسی
  • بیوپلیمر
  • مانگرو
  • ایزوتوپ‌های پایدار
  • بسته‌بندی موادغذایی
  • عصاره گیاهی
  • پاستا
  • فیتوپلانکتون
  • تراکم ذخیره‌سازی
  • آنتوسیانین
  • پروتئین آبکافت‌شده
  • مودیس
  • ماهی سیم
  • زیست توده
  • پرورش ماهی درقفس
  • وزن مولکولی
  • DPPH
  • Carcharhinus sorrah
  • اکوسیستم ساحلی
  • بسته‌بندی
  • پروتئین ایزوله ماهی
  • ژلاتین ماهی
  • ماهی کپور نقره ای
  • نمک
  • تیلاپیا
  • ریخت‌سنجی
  • فاکتورهای رشد
  • جلبک قهوه ای
  • ضد اکسایشی
  • فعالیت ضد اکسیدانی
  • کوتر ساده
  • آستاگزانتین
  • شاخص تنوع