علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

اطلاعیه مهم:  نویسندگان گرامی، با توجه به انتقال به سامانه جدید، با استفاده از نام کاربری قبلی و انجام فرایند بازیابی رمز عبور خود وارد سایت مجله شوید. 

نشریه علوم و فنون شیلات به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی را در بر می‌گیرد. محورهای موضوعی این نشریه شامل تکثیر و پرورش و تغذیه آبزیان، ژنتیک و بیوتکنولوژی، فرآوری محصولات شیلاتی، اکولوژی دریا، زیست‌شناسی و فیزیولوژی آبزیان، و آلودگی‌های دریایی است. این نشریه مقالات را در قالب مقاله کامل پژوهشی، مقاله مروری و مقاله کوتاه، به زبان فارسی پذیرش می‌نماید. بر اساس نامه شماره ۱۸/۳/۸۰۴۹ مورخ 1393/01/25 از دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علوم و فنون شیلات از شماره زمستان ۱۳۹۱ موفق به کسب اعتبار علمی-پژوهشی گردیده است. همچنین این نشریه در فرآیند جدید ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات کشور موفق به اخذ رتبه ب شده است. در حال حاضر، تمامی مراحل داوری و چاپ مقالات در این نشریه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

ترتیب انتشار: فصلنامه (علمی)

زبان انتشار: فارسی با خلاصه انگلیسی

سیاست داوری: هم تراز دو سو کور

نرخ پذیرش مقالات: پنجاه درصد

وضعیت انتشار: دسترسی آزاد به تمام مقالات  

 

 مطابق با آیین‌نامه نشریات علمی کشور، مصوب 1398/02/02 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با هدف صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و همچنین پیشگیری از انتشار مقالات تکراری، از تاریخ مذکور نشریه از نرم‌افزار مشابه‌یاب سیناوب برای بررسی اصالت مقالات استفاده می‌نماید.

 

 
 
 
شماره جاری: دوره 14، شماره 3، پاییز 1404 

 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

سردبیر
مدیر مسئول
مدیر اجرایی

دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

  • رشد
  • خلیج فارس
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • فلزات سنگین
  • دریای خزر
  • کپور معمولی
  • سوریمی
  • دریای عمان
  • استرس
  • ایمنی
  • قزل آلای رنگین کمان
  • تاسماهی سیبری
  • میگوی سفید غربی
  • کورتیزول
  • ماهی
  • تغذیه
  • کبد
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • روغن ماهی
  • ترکیب لاشه
  • گلوکز
  • ماندگاری
  • پروبیوتیک
  • ماهی سفید
  • شاخص‌های خونی
  • کیتوزان
  • شاخص‌های رشد
  • تولیدمثل
  • ماهیان خاویاری
  • پروتئین
  • آبشش
  • اسید چرب
  • پروتئین ایزوله
  • استرلیاد
  • کیلکای معمولی
  • آبزی‌پروری
  • آلودگی
  • اسپیرولینا
  • شیلات
  • سن
  • ایران
  • آنتی اکسیدان
  • کپور نقره ای
  • شوری
  • فیل ماهی
  • ترکیبات فنولی
  • ترکیب بدن
  • برگر ماهی
  • فراسنجه‌های خونی
  • زمان ماندگاری
  • هیدرولیز آنزیمی
  • استخراج
  • استان هرمزگان
  • کپور نقره‌ای
  • آنتی‌اکسیدان
  • لیزوزیم
  • تغییر pH
  • ویتامین C
  • زئولیت
  • غنی سازی
  • خون
  • فیل‌ماهی
  • عملکرد رشد
  • چربی
  • شبکه غذایی
  • بازماندگی
  • جیوه
  • Nizamuddinia zanardinii
  • آلکالاز
  • ویتامین E
  • بازاریابی
  • خلیج‌فارس
  • پروتئین هیدرولیزشده
  • خلیج‌فارس و دریای عمان
  • ماهی کپور معمولی
  • پروتئاز
  • انجماد
  • تاسماهی ایرانی
  • قزل‌آلای رنگین کمان
  • پلی ساکارید
  • درجه حرارت
  • مالاتیون
  • اسیدآمینه
  • خاصیت ضداکسیدانی
  • کیفیت
  • ماهی آزاد دریای خزر
  • میگوی وانامی
  • تنش شوری
  • نگهداری
  • ژلاتین
  • لارو
  • فوکوئیدان
  • بافت
  • حرا
  • روتیفر
  • پارامترهای رشد
  • تالاب انزلی
  • اینولین
  • ماهی خاویاری
  • پپتید زیست‌فعال
  • SEM
  • خواص کارکردی
  • ضد دیابتی
  • رسوبات
  • کپور سرگنده
  • ماهی کیلکا
  • آنزیم های کبدی
  • جایگزینی پودر ماهی
  • فیش فینگر
  • تراکم
  • کلروفیلa
  • کتیرا
  • دستگاه گوارش
  • پوشش خوراکی
  • پساب
  • سنگسر معمولی
  • تنوع ژنتیکی
  • زیستگاه مصنوعی
  • آنزیم
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • کارایی تغذیه
  • هیستوپاتولوژیک
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • اکسیداسیون چربی
  • شستشو
  • پروتئین هیدرولیز شده
  • قزل آلا
  • اسید اسکوربیک
  • فعالیت ضداکسیدانی
  • جایگزینی
  • غذای زنده
  • قشم
  • آنالیز خوشه‌ای
  • هرمزگان
  • بیوفلاک
  • ژلاتین ماهی
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
  • پربیوتیک
  • ماهی قزل‌آلا
  • نگهداری در یخچال
  • خون‌شناسی
  • پروتئین آب پنیر
  • پروتئین آبکافت‌شده
  • نانوذرات
  • کپور
  • پروفایل اسید چرب
  • خلیج چابهار
  • عصاره گیاهی
  • تاس‌ماهی سیبری
  • میکروبیوتای روده
  • ناگت ماهی
  • دما
  • غلظت کلروفیل a
  • کپور ماهیان
  • تغییرات کیفی
  • ارزیابی حسی
  • سرانه مصرف
  • تنوع زیستی
  • زیست توده
  • ماهی کلمه
  • شدت نور
  • دیازینون
  • بیوپلیمر
  • پودر ماهی
  • هماوری
  • اسیدهای آمینه
  • فیلم
  • زی‌توده سرپا
  • شاخص رشد
  • ایزوتوپ‌های پایدار
  • بسته‌بندی موادغذایی
  • کپور علفخوار
  • مازندران
  • پاستا
  • مانگرو
  • ماهی سیم
  • مودیس
  • پودر سوریمی
  • تراکم ذخیره‌سازی
  • فیتوپلانکتون
  • آستازانتین
  • پرورش ماهی درقفس
  • وزن مولکولی
  • Carcharhinus sorrah
  • DPPH
  • بسته‌بندی
  • پروتئین ایزوله ماهی
  • ریخت‌سنجی
  • نمک
  • ماهی کپور نقره ای
  • اکوسیستم ساحلی
  • کلیه
  • ضد اکسایشی
  • جلبک قهوه ای
  • آستاگزانتین
  • فاکتورهای رشد
  • فعالیت ضد اکسیدانی
  • کوتر ساده
  • بیان ژن
  • نرخ رشد