Journal archive for Google Scholar Robot!
Fisheries Science and Technology
علوم و فنون شیلات
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 13, Number 3 (2024-10)
Growth, mortality and exploitation ratio of Thunnus tonggol (Bleeker,1851)،in the Northern of Persian gulf and Oman sea (Hormuzgan Province waters)
رشد مرگ و میر و نسبت بهرهبرداری از ماهی هوور در شمال خلیج فارس و دریای عمان (آبهای استان هرمزگان)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A comparative study of morphometric and meristic traits in different age groups of the dominant flatheads (Family: Platycephalidae) in the coastal waters of the Persian Gulf (Hormozgan Province)
بررسی مقایسه ای صفات اندازشی و شمارشی در گروه های سنی مختلف زمین کن ماهیان غالب در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان هرمزگان)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of chemical, physical, microbial, and sensory properties of fish nuggets formulated with protein isolate of Siberian sturgeon
ارزیابی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی، میکروبی و حسی ناگت ماهی فرموله شده با پروتئین ایزوله تاسماهی سیبری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of fish communities for artificial reefs establishment in the Oman Sea
ارزیابی اجتماعات ماهیان به منظور استقرار زیستگاه مصنوعی در دریای عمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of light and the bait in the efficiency of the Largehead hairtail (Trichiurus lepturus, Linnaeus, 1758) handline fishing
اثر نور و طعمه در افزایش کارایی صید ماهیان یال اسبی ((Trichiurus lepturus, Linnaeus, 1758 با قلاب دستی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of using inulin prebiotic in the formulation of low-fat fish nuggets on the quality attributes of the product
تأثیر استفاده از پریبیوتیک اینولین در فرمولاسیون ناگت ماهی کمچرب بر ویژگیهای کیفی محصول
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antimicrobial activity of a combination of bacteria from farmed Pacific white shrimp Penaeus vannamei Boone, 1931, in vitro and in vivo phases
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ترکیبی از باکتریهای جداسازی شده از میگوهای پرورشی سفید غربی در فازهای برون تنی و درون تنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles