Journal archive for Google Scholar Robot!
Fisheries Science and Technology
علوم و فنون شیلات
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 5, Number 4 (2017-3)
Report of infection to Lernaea cruciata (Le Sueur, 1824) in Farsi toothcarp Aphanius farsicus
گزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of Mnemiopsis leidyi on catch structure of fish in southern part of the Caspian Sea
ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prioritizing the effective factors on the behavior of fish consumers (case study: Sari city)
اولویتبندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرفکنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of ultrasound-assisted extraction on antioxidant properties of water-soluble sulfated polysaccharides from Enteromorpha intestinalis
تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Sdudy of combined effect of fructo-oligosaccharid with Pediococcus acidilactici and Lactococcus lactis as probiotics on some growth performance, haematology and intestine bacterial flora of Rutilus frisi katum larva
مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Feeding factors, growth and chemical composition of whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei) fed diets containing different binders
شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antioxidative activity of peptide from protein isolate hydrolysate from common kilka (Clupeonella cultriventris caspia) muscle using pyloric caeca enzyme extraction
فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The appearance of viable but non culturablestate in Listeria monocytogenes during fish brining
مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Functional and antioxidant properties of fish protein hydrolysate from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) viscera by enzymatic method
خواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of natural (carrot and beetroot) and artificial pigments (astaxanthin) on growth, blood indices, and colour changes in skin, tissue and blood in the diet of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
تأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles