علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

اطلاعیه مهم:  نویسندگان گرامی، با توجه به انتقال به سامانه جدید، با استفاده از نام کاربری قبلی و انجام فرایند بازیابی رمز عبور خود وارد سایت مجله شوید. 

نشریه علوم و فنون شیلات به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و مجموعه‌ای از مقالات پژوهشی در حوزه‌های مختلف علوم شیلاتی را در بر می‌گیرد. محورهای موضوعی این نشریه شامل تکثیر و پرورش و تغذیه آبزیان، ژنتیک و بیوتکنولوژی، فرآوری محصولات شیلاتی، اکولوژی دریا، زیست‌شناسی و فیزیولوژی آبزیان، و آلودگی‌های دریایی است. این نشریه مقالات را در قالب مقاله کامل پژوهشی، مقاله مروری و مقاله کوتاه، به زبان فارسی پذیرش می‌نماید. بر اساس نامه شماره ۱۸/۳/۸۰۴۹ مورخ 1393/01/25 از دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه علوم و فنون شیلات از شماره زمستان ۱۳۹۱ موفق به کسب اعتبار علمی-پژوهشی گردیده است. همچنین این نشریه در فرآیند جدید ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات کشور موفق به اخذ رتبه ب شده است. در حال حاضر، تمامی مراحل داوری و چاپ مقالات در این نشریه به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

 

ترتیب انتشار: فصلنامه (علمی)

زبان انتشار: فارسی با خلاصه انگلیسی

سیاست داوری: هم تراز دو سو کور

نرخ پذیرش مقالات: پنجاه درصد

وضعیت انتشار: دسترسی آزاد به تمام مقالات  

 

 مطابق با آیین‌نامه نشریات علمی کشور، مصوب 1398/02/02 توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و با هدف صیانت از حقوق مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و همچنین پیشگیری از انتشار مقالات تکراری، از تاریخ مذکور نشریه از نرم‌افزار مشابه‌یاب سیناوب برای بررسی اصالت مقالات استفاده می‌نماید.

 

 
 
 

 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

سردبیر
مدیر مسئول
مدیر اجرایی

دوره انتشار
فصلنامه
شاپا چاپی
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان

  • رشد
  • خلیج فارس
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • فلزات سنگین
  • دریای خزر
  • کپور معمولی
  • سوریمی
  • قزل آلای رنگین کمان
  • دریای عمان
  • ایمنی
  • استرس
  • تاسماهی سیبری
  • میگوی سفید غربی
  • تغذیه
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • ماهی
  • کبد
  • ترکیب لاشه
  • روغن ماهی
  • کورتیزول
  • گلوکز
  • پروبیوتیک
  • پروتئین ایزوله
  • ماهی سفید
  • ماندگاری
  • پروتئین
  • شاخص‌های خونی
  • اسید چرب
  • کیتوزان
  • تولیدمثل
  • ماهیان خاویاری
  • آبشش
  • شاخص‌های رشد
  • اسپیرولینا
  • استرلیاد
  • هیدرولیز آنزیمی
  • کیلکای معمولی
  • آلودگی
  • شیلات
  • آبزی‌پروری
  • سن
  • ترکیب بدن
  • شوری
  • ترکیبات فنولی
  • برگر ماهی
  • فیل ماهی
  • کپور نقره ای
  • آنتی اکسیدان
  • فراسنجه‌های خونی
  • زمان ماندگاری
  • ایران
  • استخراج
  • استان هرمزگان
  • کپور نقره‌ای
  • فیل‌ماهی
  • لیزوزیم
  • غنی سازی
  • ویتامین C
  • تغییر pH
  • زئولیت
  • خون
  • آنتی‌اکسیدان
  • عملکرد رشد
  • چربی
  • حرا
  • خاصیت ضداکسیدانی
  • میگوی وانامی
  • آلکالاز
  • درجه حرارت
  • تاسماهی ایرانی
  • بازاریابی
  • خلیج‌فارس
  • فوکوئیدان
  • خلیج‌فارس و دریای عمان
  • ماهی کپور معمولی
  • پروتئین هیدرولیزشده
  • پروتئاز
  • انجماد
  • قزل‌آلای رنگین کمان
  • پارامترهای رشد
  • پلی ساکارید
  • مالاتیون
  • ماهی آزاد دریای خزر
  • جیوه
  • کیفیت
  • نگهداری
  • شبکه غذایی
  • ویتامین E
  • بازماندگی
  • ژلاتین
  • روتیفر
  • Nizamuddinia zanardinii
  • لارو
  • تنش شوری
  • بافت
  • اسیدآمینه
  • تالاب انزلی
  • اینولین
  • ماهی خاویاری
  • هیستوپاتولوژیک
  • پپتید زیست‌فعال
  • خواص کارکردی
  • ضد دیابتی
  • رسوبات
  • کپور سرگنده
  • آنزیم های کبدی
  • جایگزینی پودر ماهی
  • SEM
  • فیش فینگر
  • تراکم
  • کلروفیلa
  • کتیرا
  • پوشش خوراکی
  • ماهی کیلکا
  • دستگاه گوارش
  • غذای زنده
  • پساب
  • زیستگاه مصنوعی
  • سنگسر معمولی
  • شستشو
  • آنزیم
  • تنوع ژنتیکی
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • اکسیداسیون چربی
  • قشم
  • فعالیت ضد اکسیدانی
  • قزل آلا
  • کوتر ساده
  • جایگزینی
  • نانوذرات
  • فعالیت ضداکسیدانی
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • آنالیز خوشه‌ای
  • هرمزگان
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
  • نگهداری در یخچال
  • پربیوتیک
  • ژلاتین ماهی
  • پروفایل اسید چرب
  • خون‌شناسی
  • پروتئین آب پنیر
  • پودر سوریمی
  • کپور
  • پروتئین آبکافت‌شده
  • خلیج چابهار
  • عصاره گیاهی
  • تاس‌ماهی سیبری
  • میکروبیوتای روده
  • ناگت ماهی
  • دما
  • غلظت کلروفیل a
  • کپور ماهیان
  • تغییرات کیفی
  • ارزیابی حسی
  • سرانه مصرف
  • تنوع زیستی
  • زیست توده
  • ماهی کلمه
  • شدت نور
  • دیازینون
  • بیوپلیمر
  • پودر ماهی
  • هماوری
  • اسیدهای آمینه
  • فیلم
  • زی‌توده سرپا
  • شاخص رشد
  • ایزوتوپ‌های پایدار
  • بسته‌بندی موادغذایی
  • مانگرو
  • ماهی سیم
  • کپور علفخوار
  • مازندران
  • پاستا
  • مودیس
  • تراکم ذخیره‌سازی
  • فیتوپلانکتون
  • آستازانتین
  • پرورش ماهی درقفس
  • وزن مولکولی
  • Carcharhinus sorrah
  • DPPH
  • ماهی کپور نقره ای
  • ماهی قزل‌آلا
  • بسته‌بندی
  • ریخت‌سنجی
  • پروتئین ایزوله ماهی
  • بیوفلاک
  • نمک
  • اکوسیستم ساحلی
  • کلیه
  • ضد اکسایشی
  • جلبک قهوه ای
  • آستاگزانتین
  • فاکتورهای رشد
  • اسید اسکوربیک
  • بیان ژن
  • پروتئین هیدرولیز شده
  • کارایی تغذیه
  • نرخ رشد